Nyfödd – baby

Finns det något ljuvligare än en underbar liten nyfödd baby?! Jag förevigar ert minne av den första ljuvliga tiden med er baby.

Jag fotograferar din lilla skatt i en lugn avslappnad och varm miljö för babyn. Vi myser tillsammans ett par timmar och gör pauser för amning och blöjbyten. Under denna fotosessionen är det bra om inga syskon följer med för att få en så lugn miljö som möjligt. En nyföddfotografering tar lite längre tid så beräkna 2-3 timmar till fotograferingen.

För prisuppgift gå in under PRISLISTA

För mer information och funderingar ...

Barnfotograf, Stenungsund, Göteborg,Kungälv, Tjörn, Orust, Ljungskile, Uddevalla

 
 

 

 

 

 

 

 

Jag förbehåller mig rätten att lägga ut bilderna på min hemsida och blogg, samt använda dem i min egen marknadsföring om inte annat skriftligen överenskommits.

 

BACK TO TOP

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*